Genieten van de Friese Meren!

Ben je een actieve watersporter of wil je juist rustig genieten van de prachtige omgeving? Ontdek de mooiste plekjes van Friesland te water. Bij Heerenzijl kunt u terecht voor polyvalken, sloepen en visbootjes. Heerenzijl is gevestigd op een prachtige locatie, Terkaple, een klein dorpje wat omringd is door verschillende waters. Zoals het Sneekermeer en Terkaplesterpoelen, wat echte aanraders zijn voor de watersporter.

Onze polyvalken zijn goed uitgerust en voorzien van moderne gemakken zoals een rolfok, zelflozers, doorgestoken roer, mastrijkinstallatie en buitenboord motor inclusief 5L brandstof. Wat deze valken helemaal uniek maakt, is dat er doormiddel van een lattendektent kan worden overnacht op de valk. In de avond de zon zien ondergaan en ochtends vroeg genieten van alle stilte en rust, is een fantastische beleving!

Contact:

Hearresyl 1 

8542 AV  Terkaple

0566 689741

www.heerenzijl.nl

Sloepen en picknicken met Heerenzijl

Toch liever de Friese meren verkennen met een sloep? Bij Heerenzijl hebben we verschillende type sloepen in tot maximaal 10 personen. de Sloepen beschikken over een cabrioletkap, comfortabele kussens en een zwemtrap. Aan alle gemakken is gedacht zodat u genieten van een onvergetelijke dag Friesland. Natuurlijk kan een dagje weg niet zonder lekkernijen! We kunnen een luxe picknickmand-to-go verzorgen met de lekkerste sandwiches en zoetigheden.

Voorproefje

 

 

Botenverhuur Heerenzijl