Zorgeloos genieten in een hottub van huureentub.nl in uw eigen tuin, hoe fijn is dat!

Huureentub.nl is een jonge frisse onderneming van twee Friese vrienden, die naast hun studie ook graag ondernemen en van puur genieten houden. En over dat ” genieten ” daar  hebben ze echt goed over nagedacht. Want waar kan je in 2021 nou nog het beste ontspannen en relaxen? Natuurlijk in een hottube in uw eigen tuin!

Qualitytime”

En hoe makkelijk is het als de tub gewoon bij u thuis kan worden bezorgd, geplaatst en later ook weer netjes wordt opgehaald. Een heldere gebruiksinstructie, de kachel opstoken en genieten maar.

En dat kan het gehele jaar door. Lekker warm in de winter of heerlijk verkoelend in de zomer. Een weekendje of een week, een borrelavond, een kinderfeestje, vrijgezellenfeest of gewoon romantisch met zijn tweeën of lekker luxe voor uw gezin. Het kan allemaal en ” het onbezorgd genieten ” is absoluut verzekerd als u een tub huurt via Huureentub.nl. In uw eigen vertrouwde omgeving de wellness ervaren, waarvoor u normaal gesproken naar een druk wellness resort zou moeten gaan zonder enige privacy. Kortom, haal de luxe naar uw eigen tuin en geniet lekker thuis!

 

 

Dokkumerweg 3
9144 CK  Hantumhuizen
 
06 36507157 of 06 1166053
 

www.huureentub.nl

De tubs van Huureentub.nl staan voor

  • Friese service en klantvriendelijkheid
  • Luxe
  • Kwaliteit
  • Veiligheid
  • Hygiëne
  • Betaalbaar

Iets te vieren?  Geef een hottub cadeau voor een weekend!

Bent u op zoek naar een echt uniek cadeau anno 2021? Geef dan een hottub-weekend cadeau. Laat u geliefden of vrienden even genieten en de wereld doen vergeten in een heerlijke huttub voor een weekend. Juist uniek voor mensen die hun trouwdag gaan vieren of mensen die in 2021 slagen voor hun welverdiende diploma. Huureenhottub.nl denkt graag met u mee om iedere gelegenheid een echt feestje te laten zijn.

Reserveren kan direct via www.huureentub.nl

Huureentub.nl

Pin It on Pinterest