Informatie:

Verkozen door de Leeuwarder Courant tot mooiste jachthaven van Friesland!

In het hart van Friesland vindt u Jachthaven Sneekerhof midden in een zeldzaam mooi natuurgebied aan het beroemde Sneekermeer.  Dankzij de unieke ligging biedt een ligplaats bij Jachthaven Sneekerhof diverse mogelijkheden om heerlijk te kunnen genieten van de typisch pittoreske Friese dorpjes en de vele watersportgebieden in de directe omgeving van deze mooie jachthaven.

Eetcafé ‘t Slûske

Iwan en Mirjam de Jong de trotse jonge eigenaren hebben de Jachthaven in de afgelopen 10 jaar de faciliteiten van de jachthaven volledig gemoderniseerd. Er is dan rond de jachthaven ook van alles te beleven en op het heerlijke terras van het eigen restaurant aan het water is het heerlijk vertoeven!

 

 

 

 

Contact:

Iwan & Mirjam de Jong

Wjiteringswei 23

9011 WJ  Jirnsum

0566 689595

06 24720320

www.sneekerhof.nl

Kindvriendelijke jachthaven

In het restaurant vindt u er zelfs een speciale kaart voor de kleine gast en is er een heerlijke grote speeltuin, zijn er skelters, dieren, trampolines en speelzwembadparadijzen.

Heeft u zelf geen boot?

Maar altijd al eens willen overnachten op een jachthaven aan het mooie Sneekermeer? Jachthaven Sneekerhof biedt u dan de unieke mogelijkheid om te  blijven slapen op een woonboot!  Tevens zijn er mogelijkheden om uw eigen boot te stallen in de winter.

 

.

Jachthaven Sneekerhof