Informatie:

Oerkracht in de sauna

Veel mensen geloven dat alles samenhangt met vier elementen: vuur, aarde, water en lucht. Ik zie die elementen altijd terug als ik naar de sauna ga. Er gaat een oerkracht van uit.

Bijna alle sauna’s beschikken over een vuurhaard, met mooie oogstrelende vlammen. Waar elders kunststof en beton overheersen, zie je in sauna’s vooral hout en ruw steen – de aarde. Water komt natuurlijk terug in de natte sauna’s en de dompelbaden. Afkoelen is het gezondst in de koele buitenlucht.

Maar behalve Oerkracht is er ook De Wetenschap. Die bewijst dat je in een saunacabine flink gaat zweten. Dat doet je lichaam om de overtollige warmte kwijt te raken. Je lichaam raakt zo niet alleen warmte, maar ook afvalstoffen kwijt. 

Zweten zorgt ook voor een betere doorbloeding van je lichaam. En daarnaast werkt de saunawarmte ontspannend op je geest en op je spieren en gewrichten. De afwisseling van transpiratie en afkoelen zorgt ook voor een diepe reiniging van de huid, waarbij je huidcellen worden vernieuwd. Een gezonde huid begint dus met een bezoekje aan de sauna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact:

Steven van Dorpelpad 39

1095 ML  Amsterdam

020 2600303

www.happytowels.nl

Heeft u een vraag over een hamamdoek? Of over uw bestelling? Stuur Cor van Happy Towels ‘n bericht of bel Cor! Dat kan dagelijks tussen 9.00 uur en 21.00 uur! Uiteraard is de webshop 24 uur per dag geopend.

Redenen genoeg om regelmatig naar de sauna te gaan. Als je vaker naar de sauna zou willen, maar er simpelweg geen tijd voor vindt, heb ik een tip: * Neem een hamamdoek mee.

Daarmee kun je direct na je werk even naar de sauna. Een hamamdoek is een handdoek die bij uitstek geschikt is voor in de sauna. Dat komt omdat hij platgeweven is, dus weinig ruimte inneemt en snel droogt. Een hamamdoek past gemakkelijk in je tas, zodat je na een stressvolle kantoordag even kunt ontspannen in de sauna.

Hamamdoeken van Happy Towels zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook superzacht (gemaakt van bamboegaren) en extra lang (210 cm), waardoor je er helemaal op past.

 

Happy Towels

Pin It on Pinterest