Informatie:

Laat u verwennen in een Fries paradijs!

Midden in het Drents Friese Woud hebben Jos & Elly van Klein Eden een locatie gemaakt: welke u doet verlangen om elke dag weer in Friesland te willen zijn! Een luxe verblijf voor twee personen met heerlijke wellness faciliteiten en een prachtige tuin met vijver. Aan het terras van de vijver vindt u een wellness jacuzzi welke u mag gebruiken tijdens uw verblijf.

Klein Eden is de ideale plek als u even weg wilt zijn van de hectiek of als u juist niet van massatoerisme kan houden, maar juist kiest voor comfort, privacy en een zeer gastvriendelijke locatie zoekt!

In het gastenverblijf is alles zo ingericht dat u kan genieten van een verblijf met alle comfort die u zich maar kan wensen! En als u de recensies leest over Klein Eden is het zeer opvallend dat mensen lovend zijn over de gastvrijheid, de locatie, maar juist dat het er ook zo heerlijk schoon is!

 

Contact:

Jos & Elly

Aldhôf 3

9246 TM Olterterp

Elly 06 44694344

Jos 06 44332681

www.klein-eden.nl

Niet voor niets zijn Jos & Elly bekroond in 2017 met de Zoover Award Gold 2017 voor beste vakantiehuis!

Verblijven op een geweldige locatie!

Het Drents Fries woud (het adellijke hart van het mooie Friesland), met haar natuurgebieden en schitterende oude bossen. Kom tot rust tijdens een wandeling, fietstocht, vispartij of rondje golven. Proef in het beroemde Beesterzwaag nog de oude grandeur van de Friese Adel die vroeger het mooie dorp bewoonde. De grote steden van het Noorden, Groningen en Leeuwarden bereikt u vanaf Klein Eden binnen een half uurtje.

Voorproefje die elke romanticus, natuurliefhebber, luxelover doet laten smelten! 

Oant sjen bij Jos & Elly!

 

 

 

Klein Eden

Pin It on Pinterest