Informatie:

Beleef een Workshop Beeldhouwen in Friesland!

Dit wil je echt niet missen. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, is beeldhouwen net wat je zoekt. In Exmorra, bij Staal & Steen, wordt je ontvangen met een kopje koffie /thee en een Friese lekkernij. Hierna krijg je een korte rondleiding in de Galerie.

Na het uitzoeken van de steen ga je vervolgens aan de slag met klopper en beitel. Stap voor stap wordt  het proces van beeldhouwen aan je uitgelegd.

Wanneer het beeld enigszins vorm krijgt, ga  je de eigenschappen van verschillende raspen ontdekken. Vervolgens ga je de steen polijsten met verschillende lagen schuurpapier en voel je de steen steeds gladder worden.

Een nauwkeurig werkje, met als resultaat een prachtige kleur. Beeldhouwen is een ware ontdekkingstocht. Deze mooie ontdekkingstocht kunt u zolang maken als u wilt en is ook als een arrangement verkrijgbaar.

 

 

Contact:

www.staalensteen.nl

Dorpstraat 70c

8759 LE  Exmorra

Jan Zeeders

06 29073727

Anna Akke Fopma

06 19051469

Creativiteit en ervaring zijn absoluut niet vereist. Je zult verbaasd staan van het resultaat! De beeldhouwworkshop is geschikt voor jong en oud en leuk om te doen, alleen of samen met je vrienden en vriendinnen, collega’s of familie.

Wanneer je ontstane beeld klaar is, kun je dit eventueel door ons op een RVS sokkel of urn laten plaatsen. Deze zijn in vele maten leverbaar en kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.

Staal en Steen

Pin It on Pinterest