Informatie:

Natuurlijk logeren in het Noorden kan nauwelijks beter dan in de Bed en Breakfast “De Wiede Blik”

Gelegen aan een prachtig ven, vlakbij de stad Groningen. De prachtige tuin heeft vele plekjes van waaruit u heerlijk van de omgeving kunt genieten. Bij goed weer kunt u ook lekker buiten ontbijten in deze mooie groene ambiance!

Authentieke bedstee

Kom slapen in de “authentieke” bedstee in een boerderij uit 1864, voorzien van alle moderne comfort. Het knusse bed heeft een kingsize formaat (180 × 220cm).

Alle luxe & comfort

Het keukentje is voorzien van een combimagnetron en u kunt zelf koffie en thee zetten. Er is Smart-TV (met Netflix), een opklapbare werkplek- ontbijttafel. een super gezellige couch en een eigen schone badkamer met regendouche!

 

 

 

 

Contact:

Margot Jeronimus

Oudeweg 65
9608 PK  Westerbroek
06 33056505
Omgeving 
Het ligt aan een fiets-knooppuntenroute (8-80) en de LF-9a. Voor fietsers, wandelaars en vogelliefhebbers is deze omgeving een onverwacht paradijs. U kunt de auto voor de deur parkeren en de fietsen binnen stallen en- of opladen. De B en B is niet geschikt voor minder-validen.

Voorproefje

Zo mooi is de natuur van Groningen in het Hesselinksbos van Westerbroek. Dat terwijl Westerbroek op slechts een kwartiertje van de mooie stad Groningen ligt.

Bed en Breakfast "De Wiede Blik"