Informatie:

Vloggen? Iets voor u?

 

Gaat u samen met uw bedrijf een dagje uit? En wilt het aangename met het  nuttige combineren? In samenwerking met het Media Trainings Centrum Noord- Nederland, gevestigd in Groningen,  bieden wij jou een vlog workhop aan. Altijd al iets willen filmen met jouw smartphone?

 

Wij hebben er bijna allemaal één en wij gebruiken het niet alleen om te bellen, maar ook om van tijd tot tijd te fotograferen of misschien wel zelfs om af en toe een aardig filmpje te schieten. Maar weten wij ook hoe wij dat beter kunnen doen? Welke instellingen en apps hier het beste voor zijn? Bent u geïnteresseerd in hoe u betere foto’s en films met de smartphone kan maken?!

 

In een intensieve training van enkele uren krijg je een aantal tips & trucs aangereikt, waarmee je direct aan de slag kunt om je eigen korte film van a tot z te produceren en publiceren. We gaan omwille van de tijd niet overal te diep op in, maar er wordt wel geoefend tijdens de workshop. Je werkt met je eigen smartphone.

 

 

Contact:

 

Wij bieden een geweldige locatie: het sfeervolle Suikerunie terrrein in de stad Groningen. Tijdens de workshop ga je op pad om met de smartphone filmpjes te maken in dit gebied.

 

Na afloop kunt u heerlijk eten en drinken in de Wolkenfabriek waarbij uw filmpjes kunt tonen aan u collega’s. Onze docent Hink Jan Apotheker, jarenlang vlog- ervaren, geeft de cursus.

 

Voor meer informatie: www.mtnn.nl Lejo Siepe, coordinator 06 24641940