Informatie:

Uw bedrijfsuitje in de exclusiefste praam van Groningen!

Een eeuw geleden werd het schip in Groningen gebouwd en na jaren dienst te hebben gedaan transportmiddel voor landbouwproducten raakte Rinus aan lager wal. In 2012 werd Rinus eenzaam en in slechte conditie terug gevonden op de vaste wal en ver weg van zijn geliefde Groningen. Twee jongens wisten hem te redden en liefdevol op te knappen en hem terug terug te brengen naar de mooie stad Groningen! Sindsdien is Rinus, nu geheel gestoffeerd, met een eigen gezellige bar en geluidsinstallatie,  weer helemaal gelukkig!

Rinus neemt u graag mee!

Speciaal voor groepen is een rondvaart met de Rinus nu één van de meest gewilde bedrijfsuitjes van Groningen Stad. U vaart door de prachtige historische grachten van Groningen of kiest er voor om de meren rondom de stad te bezoeken.

Contact:

Jeverweg 2-4

9723 JE  Groningen

06 33817170

www.rinusgroningen.nl

Extra mogelijkheden met de Rinus

Er zijn diverse arrangementen mogelijk. Zo kunt u kiezen uit leuke extra activiteiten naast de rondvaart met de Rinus: zowel historisch, creatief of actief. Ook de catering op de Rinus is altijd in overleg met uw wensen. En de absolute aanrader is de Rinus bij Night in Groningen!

Voorproefje!

Het gaat goed met de Rinus en dat willen we graag met jullie delen. Bij 1000 likes geven we daarom een gratis vaart inclusief een consumptie p.p. weg. Vraag je FB-vrienden om de Rinus-pagina te liken zodat we dit cadeautje snel aan 1 van jullie weg kunnen geven!

Geplaatst door Rinus Groningen op woensdag 22 juni 2016

Rederij Rinus