Informatie:

Het exclusiefste culinaire & culturele uitje van Groningen!

Stadsdichter Lilian Zielstra en haar vrienden nemen u graag mee op een culinaire tour in de mooie stad Groningen.

U start hartje stad op het bordes van het Stadshuis van Groningen, daar wacht stadsdichter Lilian Zielstra u op en is de eerste leuke groepsfoto van uw uitje direct al gemaakt!

Vervolgens start de tour en neemt Lilian u mee naar het eerste culinaire restaurant. Lilian bijt de spits af met een prachtig gedicht, waarna u kan kan gaan genieten van een heerlijk exclusief voorgerecht.

Na het voorgerecht neemt een collega Groninger dichter van Lilian u mee naar het tweede culinaire restaurant van de tour voor het hoofdgerecht welke wordt ingeluid met een schitterend gedicht.

 

 

 

 

Contact:

www.stadsdichtergroningen.nl

Na het hoofdgerecht gaat u de tour vervolgen met weer een nieuwe Groninger dichter welke u begeleidt naar het derde culinaire restaurant voor het nagerecht. Pas na het nagerecht gaat de derde Groninger dichter voor u dichten tot besluit!

Zeer gewild groepsuitje

Gezien de belangstelling voor dit unieke uitje is het handig om ruim twee maanden van te voren te boeken! De culinaire restaurants blijven altijd een verrassing tijdens de tour en de chefkok van de locatie komt u persoonlijk aan tafelen informeren wat voor heerlijks hij voor u uw boord heeft gecreeerd! Kortom een super leuke manier om culinair de stad Groningen te ontdekken, de cultuur te omarmen en een uitje welke zo uniek is dat het garant staat voor een unieke beleving!

Voorproefje Lilian Zielstra Stadsdichter van Groningen

Stadhuis Groningen