Over een spannend uitje gesproken, DEADLINE!

De outdoor escaperoom is een zenuwslopend teamuitje waarbij jullie niet alleen tegen andere teams strijden, maar het ook tegen de tijd opnemen. Welk team weet zijn zenuwen het beste te bedwingen en kan de verschillende battles tegen de klok te verslaan?

Beschrijving

In een drukke binnenstad bereidt een activist een aanslag voor. Aan jouw team de opdracht om deze activist op te sporen en de aanslag te voorkomen. De weg er naar toe is er één vol met uitdagingen, raadsels en obstakels. Voor elke goed uitgevoerde opdracht en antwoord ontvangen jullie nieuwe aanwijzingen die jullie helpen om de stad te redden van de aanslag. Zijn jullie op tijd om de aanslag te verijdelen en te ontsnappen aan deze aanslag?

Spannend uitje met Smartpone – in elke grote stad te spelen

De ‘Deadline’ is een van onze spannende uitjes. Een interactieve en zenuwslopende escaperoom met als decor het centrum van een grote stad. Alle spelmaterialen worden door Spellenlabs geleverd. Je dient zelf per team voor een mobiele telefoon te zorgen. Het spel duurt 2 uur en is goed te combineren met een gezellige borrel of lekkere hap ergens in de stad voor of na het spel.

 

Kenmerken

Maak met je team zo snel mogelijk een virus aanval onschadelijk tijdens de outdoor escaperoom

2 uur

Doe-het-zelf spel of met spelleider

Eigen smartphone + databundel

10 – 50 Mb per smartphone per spel

Challenges tegen de klok

Inclusief spelmaterialen

Gratis gebruik SpellenApp

Na afloop een scorekaart met klassement, foto’s & video’

Hebben we je interesse gewekt? Probeer onze Outdoor Escaperoom dan nu bij jou in de buurt, wellicht in Groningen, Winschoten of Delfzijl? Check onze website voor meer locaties en meer spellen! Zowel met als zonder begeleiding te spelen. Ga naar www.spellenlabs.nl en verken de mogelijkheden. We denken graag met je mee!

Deadline Groningen

Deadline Winschoten

Deadline Delfzijl