Informatie:

“ Varen, lopen en zeehonden zien bij Schiermonnikoog ”

Groepsaccommodatie de Waddenhoeve biedt sinds kort een compleet verzorgd All-in arrangement aan voor bedrijven die met hun personeel, van een lekker weekendje weg naar de Wadden willen genieten. Op de vrijdagavond word je ontvangen in de groepsaccommodatie. Onder het genot van een drankje kun je vrijwel meteen al aanschuiven bij de Barbecue. Later in de avond is het gezellig praten rond het kampvuur of op de Chesterfields binnen. We maken het niet te laat want de volgende ochtend vroeg staat er een geweldig avontuur op je te wachten. Vroeg uit de veren, lekker ontbijten en een lunchpakketje mee voor onderweg, want: Zeelucht maakt hongerig!

We gaan het Wad op!

Onder leiding van professionele wadgidsen stap je aan boord van een schip die speciaal voor jouw groep en dit tochtje is afgehuurd. We varen eerst naar de zeehondenbanken om die vanaf het schip van dichtbij te bekijken. Daarna zet het schip koers naar een oude zandbank voor de kust van Schiermonnikoog. We stappen in het koude water van boord en verzamelen ons op die zandbank. Vanaf daar maak je samen met de gidsen een ongelofelijk mooie wadwandeling langs oesterbanken, door geulen en over harde wadbodem naar het waddeneiland Schiermonnikoog. Het laatste stukje ongerepte natuur, de kwelder nog even door en we staan op het eiland. Deze tocht is niet zwaar en geschikt voor jong en oud.

 

Contact:

De Waddenhoeve

Middendijk 2

9988 TC  Noordpolderzijl

06 29377763

www.waddenhoeve.co

Op Schier

Op Schier krijg je de gelegenheid om een paar uurtjes zelf rond te struinen. Aan het eind van de dag verzamelen we ons weer voor de terugvaart. s ’Avonds na terugkeer op de Waddenhoeve staat het Mexicaans buffet al op je te wachten.

Zondag

De volgende dag is er een brunch en een uitstapje naar Warffum. Deze keer schepen we in, in de gereed liggende kano’s voor een tochtje over water naar het Openluchtmuseum. Na terugkeer van dit museum kun je nog een ludiek spelletje waddengolf op eigen terrein spelen. Daarna is het weekendje weg met de baas, alweer voorbij en keer je weer huiswaarts.

 

 

De Waddenhoeve