Informatie:

Beleef een onvergetelijke rondvaart met de Middelsee!

De Middelsee verzorgt de mooiste rondvaarten door de provincie Groningen. Zo wordt er gevaren o.a. door het Nationaal Park Lauwersmeer: één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Door de International Dark Sky Association (IDA) is het ook officieel uitgeroepen tot Dark Sky Park. Een Dark Sky Park is een gebied waar het donker is, waar de duisternis behouden blijft en waar bezoekers ’s nachts welkom zijn om deze schitterende duisternis te beleven. Nergens ziet u meer sterren in Nederland dan hier, gezien er nauwlijks lichtvervuiling is. Uiteraard is het mogelijk om met de Middelsee een rondvaart Lauwersmeer By Night te beleven.

Via het Reitdiep(vroeger Groninger Diep geheten) een diep dat van de stad Groningen (Noorderhaven) naar het Lauwersmeer loopt vaart de Middelsee u door een prachtig Groninger landschap.

Ontdek het mooie haventje van Zoutkamp, de trots van dit pittoreske garnalenvissersdorpje. Je mag Zoutkamp een absolute highlight van Groningen noemen. En vanaf het water zag u de stad Groningen met haar rijke geschiedenis nooit eerder zo mooi!

 

 

 

 

 

 

 

Contact:

Reinder & Gina Veninga

Anton Lergner

06 13340190

06 55720152

www.wadop.nl

www.middelsee.info

Opstapmogelijkheden

Groningen CS, Garnwerd aan Zee, Suyderoog, Zoutkamp en Winsum.

Verken het mooie Winsum, bekend om haar molens en prachtige bruggen zoals het hoogholtje. Winsum mag zich net als Onderdendam een beschermd dorpsgezicht noemen. In het rijke verleden waren beide dorpen zeer druk bezocht dankzij hun ligging aan de Hunze. Deze rivier was één van de drukst bevaren handelsroutes van het Noorden. Ook een uitstapje naar het mooie Garnwerd aan Zee behoort tot de mogelijkheden!

Maatwerk

De Middelsee is zeer geschikt voor bedrijfsfeesten, groepsuitjes en intieme familieuitjes. Uiteraard voldoet de Middelsee graag aan al uw specifieke wensen en zijn er diverse vaarroutes mogelijk: zodat uw dag met de Middelsee absoluut onvergetelijk wordt!

 

Groningen CS

Garnwerd aan Zee

Winsum

Zoutkamp

Suyderoog