Informatie:

Het meest culturele groepsuitje van Groningen!

Rachel Dieraert (1974) is een bekend Nederlandse schilder, zij volgde de kunstacademie Minerva te Groningen. Daarnaast heeft ze ook vele masterclasses van de beste leermeesters genoten o.a. van Matthijs Röling, Eddy Roos en Bart Holt !  Sinds … is zij verbonden aan de beroemde Klassieke Academie van Groningen als docente Beeldhouwkunst en exposeert zij regelmatig bij de betere kunstlocatie’s.

Meesterlijk uitje voor groepen

Voor groepen vanaf en tot en met….personen is er nu de mogelijk een bijzondere masterclass van Rachel Dieraert te kunnen volgen in haar eigen atelier te Uithuizen. Alleen al de lucht en het landschap zijn een adembenemende beleving om speciaal voor naar Uithuizen te komen, zo zag u Groningen nog nooit!

Wat gaat u doen!

Het programma start in het museum van Eddy Roos, waar u start met echt Gronings koffieleuten met iets lekkers! Rachel Dieraert ziet Eddy Roos als een van haar grote leermeesters.  Zij deelt u graag in een unieke meet en greet met de kunstenaar Eddy Roos zelf en een prive rondleiding door zijn museum en atelier ter inspiratie. Vervolgens start de masterclass in het atelier van Rachel Dieraert, welke gevestigd is naast het museum van Eddy Roos.

Voorproefje Eddy Roos

Contact:

Atelier te Uithuizen (Groningen) en Amsterdam

Emmaweg 50a

9981 VC Uithuizen

06 16078472

www.racheldieraert.com

 

Wat leert u?

(inhoudelijke tekst volgt)  Rond het middaguur wordt er genoten van een uitgebreide lunch.

RACHEL DIERAERT