Informatie:

Voor dit bedrijfsuitje kom je absoluut naar Groningen toe!

Dit bedrijfsuitje start al op de vroege vrijdagavond met een welkomstdrankje in de Waddenhoeve. Vervolgens gaat het buffet open. Intussen brandt de barbecue al. Daarna is het heerlijk samen genieten van dit rijkelijke gevulde buffet en wordt het nagenieten op de Chesterfields, of bij het kampvuur buiten!

Verantwoord bedrijfsuitje!

De volgende ochtend staat er een uitgebreid ontbijt op je te wachten! Daarna vertrek je met de groep naar de fameuze zeehondenopvang in Pieterburen. Je gaat een dagje vrijwilligerswerk verrichten! Op deze manier is het bedrijfsuitje ook nog eens duurzaam en verantwoord tegelijk! De werkzaamheden  die je gaat verrichten zijn verschillend van aard en kunnen per keer of groepje verschillen. Bij de zeehondenopvang is geen dag hetzelfde. Een ervaring die je niet snel zal vergeten!

Contact:

De Waddenhoeve

Middendijk 2

9988 TC  Noordpolderzijl

06 29377763

www.waddenhoeve.com

Zaterdagmiddag kom je weer terug naar de groepsaccommodatie, waar een lekker Mexicaans buffet op jullie staat te wachten. Bij het kampvuur met Marshmallows kun je nog heerlijk napraten over de belevenissen van die dag!

Op zondagochtend na een geweldige brunch, kan er nog een leuk spelletje Polderziel Waddengolf worden gespeeld in de typisch Groninger weilanden van de Waddenhoeve. Of je maakt nog een kanotocht naar Warffum voor een bezoekje aan het Openluchtmuseum. Uiteraard is in overleg dit programma nader af te stemmen naar jouw eigen wensen!

 

Vrijwilligersweekend in de zeehondencreche van Pieterburen