Informatie:

Harrie en Chonda Luring verwezenlijken in Onstwedde iets waar heel Groningen trots op is!

b3

In de prachtige nieuwe koepelstal, gaat de familie Luring(een bekende Groningse boerenfamilienaam die al eeuwen boeren op het Groningse land) met hun biologische melkveebedrijf back to basic. Het persee natuurlijk willen werken in een kringloop van bodemleven, mest, koeien en grasland is dan ook de aanleiding geweest van de bouw van deze ultramoderne koepelstal.

b10

Wij leven van het land en op het land

Alles van dat land heeft volgens Chonda zeer belangrijke functie´s. Denk aan de wormen, de nutigge schimmels en bacteriën, alles vormt met elkaar een belangrijke bedrijfskringloop in de natuur. Vandaar is de naam: Bio-boerderij ‘Landleven’ ook eigenlijk vanzelfsprekend, steeds weer komen de woorden ‘land’ en ‘leven’ naar voren.

b2

Natuurlijk Noorden raadt iedere bezoeker een kijkje op deze boerderij aan! Je kan er biologische melk krijgen en de visie is geweldig vooruitstrevend en een die we door zouden moeten trekken landelijk om de natuur, de boer, wij allemaal en belangrijk de koe! Voor de rest wachten we nog op Chonda haar eigen teksten. Maar het is kalvertijd bij Harrie en Chonda op de boerderij!  We raden dan ook iedereen aan even op de facebook van Bio-boerderij ‘Landleven’ te kijken! Niets mooiers dan kalfjes en de manier waarop familie Luring het bedrijf voert.

b6

b12

 

Contact:

b

Harrie en Chonda Luring

Scholtweg 9
9591 AD Onstwedde

0599 331666

www.facebook.com/bioboerderijlandleven

b11

b1

b5

b13

b8

 

Bio-boerderij Landleven

Pin It on Pinterest