Maaltijdbox Groningen is een gloednieuwe service. Bestel lekker makkelijk voor de hele week je maaltijdboxen in huis!

David en Colin zijn begin 2020 gestart met Maaltijdbox Groningen. Ze proberen zoveel mogelijk groente en fruit te eten wat uit eigen omgeving komt, dus te eten dat lokaal wordt geteeld of geproduceerd. Beide hebben een sportieve achtergrond en weten hoe belangrijk goede voeding is. Colin is een toegewijd voetballer en een sportschool fanaat en David een ex-profvoetballer en iron man-triatleet. Hun doel is om het online aanbieden van producten die van dichtbij komen en zo de afstand die producten hebben afgelegd te verminderen. Seizoensgebonden fruit en groente zijn duurzaam en gezond, goed voor het milieu en bevatten meer voedingsstoffen doordat ze in het juiste seizoen zijn geplant en geoogst. En dat maken seizoensgebonden producten zo bijzonder. Door volop te genieten van het moment dat ze verkrijgbaar zijn en dan weer uitkijken naar het volgende seizoen.

Het belangrijkste doel voor dit project is het promoten van de prachtige producten die Groningen en het Noorden te bieden hebben. Voor de maaltijdpakketten wordt het allerbeste geselecteerd dat de provincie te bieden heeft op het gebied van groenten, fruit en vlees.

Denk aan lekkere biologisch groente en fruit van de Ommelander markt en lokaal vlees van de marktslager en De Wilde Slager Groningen. Deze heerlijke producten verzamelen we op maat en om het gemakkelijk te maken ontvang je er een aantal heerlijke recepten bij om de juiste verhoudingen en samenstelling van een gezonde, gevarieerde maaltijd te bereiden. Recepten en inhoud van onze dozen veranderen elke week en bieden nieuwe inspiratie.

 

 
Oosterbadstraat 6
 

9726 CL  Groningen

 
Je kunt onze versproducten eenvoudig online bestellen. Laat het aan ons over om rond te shoppen bij de lokale natuurlijke producenten en telers en bij je voordeur af te leveren.
 
 
 
Anderen boxen die we aanbieden op onze website zijn;

– cadeaupakketten (denk aan fruitmand, bio groentepakket, moeder / vaderdag, bio kerstpakket)
– Smoothiebox
– BBQ pakket
– Broodpakket
– Veganbox
– Groninger streekproducten en souvenirs
– Aspergepakket

Met Maaltijdbox Groningen, dan zit je dichtbij het verst!

 

 

Thuis levering van je maaltijdpakket in heel Nederland

 
 

Maaltijdbox Groningen