ONS VERHAAL

We leven in een wereld waar er steeds meer onderzoek wordt gedaan en waar we steeds meer te weten komen over wat goed is en wat “minder” goed is. Niet alleen voor ons lichaam, maar ook zeker over onze voeding. Instanties die zich bezig houden met het verbeteren van ons voedsel krijgen steeds meer een stem in onze maatschappij. Bewust worden als het gaat om ons milieu, onze omgeving, ons lichaam en onze voeding. Steeds meer biologische en/of streek gebonden producten worden gebruikt in het dagelijkse leven. De behoefte naar eerlijk en gezond voedsel wordt groter.

Dit is iets waarom wij van Moj Lemonade onze frisdranken ontwikkeld hebben. Uit die gedachte: BACK TO PURE.
Alles wat we doen is puur, wij geloven dat frisdrank gezonder, lekkerder & beter kan! Voor ons de uitdaging om de kracht van moedernatuur naar voren te halen. Dat met zo min mogelijk rietsuiker. Wij zijn anders, wij zijn puur.
Dus hebben wij een frisdrank gemaakt van vers fruit, zuiver bronwater, koolzuur en een klein beetje ruwe rietsuiker. Een mooi, eerlijk en (h)eerlijk product.

Moj Lemonade is skal gecertificeerd. Alles wat we doen en wat we met onze producten doen heeft een biologische achtergrond is goedgekeurd door skal.

 

Blauwe Reiger 30

9953 TH  Baflo

06 51395433

www.mojlemonade.com

MOJ Lemonade heeft ondertussen haar plek gevonden en vele consumenten genieten van diverse smaken en de ultieme MOJ ‘perfect serve’ in (grand)cafés, restaurants, sauna’s, biologische winkels en (cocktail)bars.

Daarnaast hebben we twee mocktails (cocktail zonder alcohol) ontwikkelt. Hier is ontzettend veel belangstelling voor, omdat we ook daarin steeds bewuster kiezen. Stel u voor dat u op een feestje/evenement/festival staat en u moet rijden of u drinkt geen alcohol. Wat is er dan mooier om met een prachtige en heerlijke glas Moj of een mocktail met Moj Lemonade in de handen te staan.

De wereld is aan het veranderen en Moj lemonade doet hieraan mee. MOJ Leomade brengt (h)eerlijke frisdranken met verhaal, een verhaal naar de oorsprong. (Back to Pure). www.mojlemonade.com

Met pure groet,

Grietje van der Meulen en Theo Wouda

MOJ! Lemonade