Informatie:

Kamperen tussen de fruitbomen is heerlijk, genieten van de rust en de ruimte. Je ziet de vruchten groeien en als je er op het juiste moment bent, even lekker gezond snoepen van een boom.

In de herfst kunt u zelf uw appels komen plukken. Uiteraard bevindt boerderijcamping ,,De fruitgaard” zich natuurlijk in de boomgaard. Deze kleinschalige camping is juist uiterst geschikt als u zoekt naar rust, ruimte en juist de natuur!

De boerderijwinkel voorziet u van allerlei heerlijke streekproducten tijdens uw vakantie.

De camping heeft 11 ruime kampeerplekken welke voorzien zijn van 6Amp. netstroom. Ook campers zijn van harte welkom. Ook is er de mogelijkheid een caravan te huren.  In de bijbehorende boerderij van familie Bosschaart vindt u de riante schone sanitaire ruimte met o.a. comforatable warme douches!

f

Contact:

Fam.  Bosschaart
Pastorieweg 16
9635 TD Noordbroek

0598 446434

www.fruitgaard.nl

l

Omgeving

Groningen is super divers, menig gast is na een verblijf dan ook verwonderd hoe mooi Groningen in het echt is. De prachtige koolzaadvelden en uiteraard de bloeiende boomgaarden in het voorjaar zijn wonderschoon. Het rijpen van het fruit en het wuiven van het graan in de wind in de zomer. Even heerlijk tot rust komen, dan is deze kleinschalige camping juist heerlijk thuiskomen!

De locatie is zelf een rustpunt voor fietsers en wandelaars en niet ver van de camping zit een waar fietsknooppunt. Vlakbij liggen de Blauwe Stad en het Schildmeer waar u aan het water heerlijk kunt recreëren.

De stad Groningen is niet ver van de camping en in de buurt zijn er diverse goede eetgelegenheden, leuke uitjes en interessante musea te vinden.

 

 

 

 

 

Boerderijcamping De Fruitgaard