Informatie:

Thuiskomen in Groningen!

“Bie Diek” de plek op het Groninger Hogeland. Tussen Lauwersoog en Pieterburen, slechts 700m van de nieuwe zeedijk vindt u een heerlijke groene en gemoedelijke camping. Thuis komen in het mooie Groningse Hogeland. De sfeer is super relaxed en ongedwongen. In de nabije omgeving vindt u tig leuke dagjes uit, heerlijke restaurantjes en ook Schiermonnikoog is vlakbij!

We hebben ongeveer 10 plekken op de camping. Stroom voorzien van 6 ampere. Tevens is wifi op de camping om zo bereikbaar te kunnen zijn met de “buiten wereld”.

Als activiteit op de camping is oa het wadlopen mogelijk. Voor kleine groepen of met z’n 2tjes kunnen we een leuke wadlooptocht aanbieden. Bel of mail voor nadere informatie en de prijzen. Tevens zijn er arrangementen mogelijk.

Bezongen door Ede Staal dit mooie Groninger Hogeland

.

Contact:

Theo & Sita Bolt

Hogeweg 33

9977 PE  Kruisweg (Kloosterburen)

0595 572837

06 57067710

www.biediek.nl

Super gezellig terras met eigen keuken en zelfs een buitenkeuken

(Note van Natuurlijk Noorden: Typisch Gronings van deze uniek gelegen camping is om niet heel hard te schreeuwen, dat ze een van leukste campings van Groningen zijn, nou dan zeggen wij het toch even! Zoekt u een mooie groene camping op een unieke locatie en met gastvrijheid waar je u tegen zegt? “Aargens wies mit wezen”, Bie Diek daar ervaart u dat gevoel zeker en komt u ook graag terug!)

Camping Bie Diek