Informatie:

Net onder de rook van het bruisende Groningen (slechts 6 km) vindt u de gezellige familie-camping Natuurbad en Camping Engelbert. Op de camping kunt u direct aan het water kamperen. Het kampeerterrein biedt plaats aan ca. 35 vaste staanplaatsen en verder is er voldoende ruimte voor circa 30 toeristische plaatsen.

%image_alt%

In het natuurbad bij camping Engelbert is het mogelijk om te zwemmen, te surfen, te zeilen en te duiken.

%image_alt%

De camping beschikt over 5 trekkershutten waarvan 3 voor 4 personen en 2 voor 5 personen, die qua inrichting voldoen aan de door de ANWB gestelde normen. Voor de kinderen is er naast het zwembad ook een speeltuin. Er zijn ook fijne zonneweides, er is een gezellige kantine en er is uitstekend verzorgt sanitair. De kwaliteit van het zwemwater wordt gedurende het seizoen gecontroleerd en in de middag kan er worden gezwommen onder toezicht van vakbekwaam badpersoneel. Een van de gezelligste campings van Groningen!

%image_alt%

 

 

 

 

 

Contact:

Engelberterweg 54
9723 EN Engelbert

050 5416259

www.natuurbadengelbert.nl

%image_alt%

%image_alt%

Vanaf camping Engelbert is er een goede busverbinding naar Groningen. De stad Groningen biedt voor alle kampeerders vele mogelijkheden bij minder weer; museumbezoek, rondvaart, stadswandeling, theaterbezoek, etc.

Natuurbad en Camping Engelbert