Informatie:

De perfecte camping voor watersporters en actieve gezinnen

Heerlijk gelegen aan het water, vindt u Camping Marenland in het vriendelijke Groningse dorp Winsum. Veel groen, mooie ruime plaatsen en van alles te doen! Marenland camping is een beschutte camping met goede sanitaire voorzieningen en erg veel recreatiemogelijkheden.

U kunt naast uw eigen campeervoorziening meenemen, ook hier terecht voor een trekkershut of slapen in het Bedstee Hotel. Honden en campers zijn ook welkom en heeft u een boot kunt u aanleggen in de haven.

Voor de sportieve vakantieganger heeft de camping verschillende fietsroutes. Voor wie na een drukke dag wil ontspannen is er een sauna aanwezig. De camping beschikt over een buitenzwembad en verwarmd buitenzwembad. In de nabije omgeving kunt u zwemmen in de rivier/beek.

Contact:

Winsumerdiep 6
9951 CG Winsum

0595 442750

www.marenland.nl

Dit is de plek als uw kinderen en u heerlijk willen varen, zwemmen, fietsen, spelen of gewoon willen genieten van een camping waar aan alles is gedacht!

Koken hoeft niet altijd, want op de camping is een zeer lekker restaurant aanwezig. En op het grote terras is het het heerlijk genieten in de zomer.

Camping Marenland

Pin It on Pinterest