Informatie:

Natuurlijk kamperen bij ZomersBuiten: rust, ruimte, frisse lucht en een prachtige omgeving!

noord-gronings landschap.

Groene camping

Natuurlijk…..

eco-camping Na een heerlike nachtrust fluiten de vogels het hoogste lied. Zin in een wandeling? U kunt zó op pad. In de ochtendrust zijn ook de reeën al op de been. Een zilverreiger staat te vissen, de natuur wordt wakker. Klaar om u een nieuwe dag volop te laten genieten.

…..en duurzaam

Omdat we dat graag zo willen houden, is ZomersBuiten een ‘Duurzame Doener’. In het klein: bio schoonmaakmiddelen, gescheiden afval, compost van GFT, én in het groot: zuinig met energie, het opwekken ervan, terugwinnen en hergebruiken uit lucht en water.

En weet u wat nou zo leuk is? Eigenlijk merkt u er helemaal niets van! U heeft allemaal een kraantje, een stopcontact en een warme douche, het kost u geen cent meer!

We hebben wel iets bijzonders: het afvalwater wordt gereinigd in een helofytenfilter, dat is kort door de bocht een grindveld met riet. Het schone water kan hergebruikt worden om de weide te besproeien. In dit systeem mogen beslist geen chemische toiletten geleegd worden, daarom is hiervoor een speciale plek gemaakt bij de afvalcontainers.

GROEN? MOET JE DOÉN! 

 

Contact:

De Akkers 12
9665 MZ  Oude Pekela

06 11640585

www.campingzomersbuiten.nl

Fruit en groente, kruiden en bloemen

In de badjas met uw kommetje in de hand struinen wat u bij het ontbijt wilt snoepen. Worden het frambozen, bramen, aardbeien, rode-, witte-,blauwe-,zwarte-, kruisbessen of worden het toch maar radijsjes?

Voor de avond sla, maar welke dan? Er zijn wel 5 soorten! Of raapsteeltjes, peentjes, venkel, boontjes? Plukt u maar, al naar gelang het seizoen, onbespoten natuurlijk. Lekkerder kan bijna niet.

De kinderen zullen hun ogen uitkijken als ze zien dat fruit en groenten niet in de winkel groeien, maar buiten op de grond, aan een struik of in een boom.

U vindt bij ons een grote tuin, waarin fruit en groenten, kruiden en bloemen elkaar afwisselen. Proeft u mee?

plattegrond-camping-zomersbuiten

Camping ZomersBuiten