Informatie:

In Groningen kunt u nog dineren in stijl!  In  een van de gezelligste straten van het historische centrum van de binnenstad, vindt u Bistro ‘t Gerecht.

 

 

Een van de klassiekers onder de restaurants in Groningen

Het restaurant is gevestigd in een chique monumentaal pand en is bekroond door de Michelin met een Bib Gourmand. Al meer dan 17 jaar wordt hier op hoog niveau gekookt.

De eigentijdse keuken houdt van eerlijke producten en kent sterke seizoensinvloeden, onder leiding van Henrice Dijks. Verse vis en alleen het beste vlees, maar de absolute klassieker van het restaurant uit eigen homarium zijn de kreeften.

 

 

 

 

Contact:

Oude Boteringestraat 43

9712 GD  Groningen

050 5981859

www.bistrohetgerecht.nl

Een plek waar u kunt genieten van lekker eten uit de Frans Mediterrane keuken met een goed glas wijn in een zeer aangename omgeving. Danzij de inrichting van het restaurant, in de stijl van Parijse bistro’s is het zeer geschikt voor een romantisch diner zowel voor een zakelijk diner. Maar ook groepsdiners en private zakendiners komen hier volledig tot hun recht omdat het restautant meerdere zalen heeft.

Het restaurant ziet er chique uit, de tafels zijn met wit linnen gedekt, de vloer bestaat uit donker hout. Langs de wanden zijn zitbanken aangebracht met daarboven spiegels. Opvallend zijn ook de mooie houten lambriseringen. De bediening is fantastisch, vriendelijk en heel alert. Er ontgaat deze mensen niets.

Het team Bistro ’t Gerecht verwelkomt u graag in haar restaurant!

 

 

Bistro het Gerecht