Informatie:

Proef en beleef een heerlijk culinair verrassingsavontuur!

Tanja en Steven Klein Nijenhuis vormen een echtpaar met een zeer groot gevoel voor gastvrijheid. Zij wilden daar al langere tijd meer mee doen dan alleen een restaurant (In De Molen) uitbaten, toen de kans voorbij kwam om Herberg Onder De Linden in Aduard over te nemen. Sinds oktober 2016 zijn zij de trotse herbergiers! Met dezelfde passie als de voormalige uitbaters, Geerhard en Petra Sleenema, ontvangen zij u graag  in deze authentieke herberg.

Op het gebied van slapen wordt u al het comfort geboden wat u van een herberg mag verwachten; de vijf kamers (twee standaard en drie groter) zijn van alle gemakken voorzien. Nadrukkelijk zet Onder Linden zich op de kaart als restaurant met kamers. In plaats van in uw auto te stappen na een heerlijk diner loopt u lekker de trap op, u draait de sleutel om en de volgende morgen kunt u aanschuiven voor een heerlijk ontbijt.

Waar Groningen erg trots op is!

Contact:

Steven & Tanja Klein Nijenhuis

Burgermeester van Barneveldweg 3
9831 RD  Aduard
050-2041235

Qua dineren wordt er zoveel mogelijk met Hollandse producten gewerkt, altijd dagvers, die worden gecombineerd met de fijne specerijen uit het Verre Oosten. Er is geen menukaart; kok Steven gebruikt zijn creativiteit om u mee te nemen op een culinaire verrassingstocht over de wereld, naar landen waar u misschien niet, maar Steven en Tanja wel zijn geweest. Vanzelfsprekend wordt er rekening gehouden met allergieën, vegetariërs en veganisten. (Wilt u dat alstublieft wel melden wanneer u reserveert? Dan kan de kok bij het inkopen doen zich daar op richten.) U kunt kiezen uit 4, 5, 6, 7 of 8 gangen, aangevuld met kaas van Van Tricht.

Dat er rijkelijk kan worden gekozen uit de beste wijnen is vanzelfsprekend.

 Quote MICHELIN Gids

Het team van in de Molen (Onderdendam) zet de culinaire traditie van dit elegant restaurant voort. De kwaliteit van de producten en de finesse van de bereidingen spatten hier als vanouds van het bord! De moderne stijl van de chef verraadt onder meer Aziatische invloeden, waarmee hij weet te verleiden en te verrassen.

Herberg Onder de Linden