Informatie:

Culinaire eetgelegenheid in een historische korenmolen, op het mooiste plekje van het Groningse Hoogeland!

In de vroegere korenmolen Hunsingo op het prachtige Groningse Hoogeland, kunt u genieten van een unieke culinaire beleving! Chef-kok Martin Kooijker van Restaurant de Molenaar verzorgd een voortreffelijk culinair verrassingsmenu, aangepast aan uw wensen. In de keuken wordt gebruik gemaakt van verse streekproducten van het seizoen, ambachtelijk bereid en met respect voor regionale tradities. Geheel volgens de Code van eer gehanteerd door Euro-toques.

De kookstijl is Franse-internationaal met een Hollandse twist, en u kunt in de Molenaar terecht voor zowel lunch als diner. Bij iedere gang heeft u de keuze uit voortreffelijke bijpassende wijnen, zorgvuldig geselecteerd door vinoloog Lolo Zuidema!

De genoten culinaire- lunch of diner kunt u nog gedenkwaardiger maken door te overnachten op de voormalige maal- en graanzolder! Daarbij heeft u de beschikking over een eigen woonkamer, televisie en badkamer. Bij het overnachtingsarrangement kunt u kiezen tussen een overheerlijk vijf- of zeven gangen diner.

Contact:

Uiterdijk 4

9959 PK  Onderdendam

050 2041732

www.restaurantdemolenaar.nl

Openingstijden

Lunch:

Van woensdag t/m zondag van 12:00 tot 14:00 uur, op reservering.

Diner:

Van woensdag t/m zondag van 18:00 uur tot vertrek van de laatste gast.

 

Restaurant de Molenaar staat voor gastvrijheid, klantvriendelijkheid en goed eten. Deze ingrediënten in combinatie met plezier voor koken ziet en proeft u ontegenzeggelijk terug in de bediening en gerechten.

Restaurant De Molenaar