Informatie:

Wilt u culinair genieten in een relaxte en ongedwongen sfeer? Dan bent u bij Bistro Vive la Vie aan het juiste adres. Vive la Vie is een gezellig en eigentijds restaurant, gelegen op een steenworp afstand van de Martinitoren in Groningen.

Het team van Vive la Vie werkt met passie en overgave om uw avondje uit tot een ware beleving te maken.De koks, onder leiding van chef-kok en eigenaar Jeroen Sportel, komen de gerechten geregeld zelf aan tafel uitserveren.

Bij Vive la Vie wordt uitsluitend een verrassingsmenu geserveerd, met de keuze uit 4 tot en met 7 gangen. Alle gerechten zijn ambachtelijk bereid met dagelijks verse producten van de hoogste kwaliteit. De Franse keuken is daarbij het uitgangspunt, maar invloeden uit andere continenten zorgen voor fantastische smaakcombinaties.

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een all-in arrangement, waarbij u kunt genieten van een volledig verzorgde avond met de mooiste wijn-spijscombinaties.

Wanneer u speciale eet- of dieetwensen heeft, kunt u dit van te voren kenbaar maken en passen wij uw menu hier op aan!

 

Contact:

 

 

Oosterstraat 39

9711 NP  Groningen

050 8503970

www.vivelaviegroningen.nl

 

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag:
Open voor diner vanaf 18 uur

Zondag en maandag gesloten

 

Wij hebben de mogelijkheid voor private dining in onze Salon. Dit is een sfeervolle, besloten ruimte, waar u met uw gezelschap van 8 tot 20 personen, in alle rust genieten van een heerlijk diner. Onze private dining is ook zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten.

 

 

 

 

Viva la Vie Groningen