Informatie:

Op slechts 10 kilometer van de stad Groningen en met uitzicht op Ten Boer vindt u het melkveebedrijf van familie Langereis. Het bedrijf is al generaties in bezit van de familie en in 1986 is het bedrijf verplaatst van Noord-Holland naar Groningen.

In 2008 hebben Adrian en Annely het familiebedrijf overgenomen van Adrian zijn ouders. Zij hebben ervoor gekozen om het bedrijf open te stellen voor het pulbiek en op deze mooie manier willen ze graag het boerenbedrijf dichtbij bij de maatschappij houden. In diverse leuke vormen kunt u hier de beleving van een boerderij (en een koe uiteraard) echt ervaren!

Workshop Koe melken

Een leuke rondleiding over het bedrijf, daarna gaat u de handen uit de mouwen steken en komt u naar 2:30 uur terug met een echt melkdiploma!

Educatie

Speciaal voor scholen, is er het¬†educatieve programma ‘De Boer Op’. Na een gezamenlijke rondleiding gaan de kinderen in groepjes op ontdekkingstocht in en om de boerderij. Zie voor meer informatie:¬†www.deboeropnoord.nl

Vergaderen bij de boer

Een zeer inspirerende omgeving, zonder files in een prettige besloten sfeer! Daarom is de vergaderlocatie bij Koe en Jij inmiddels zeer geliefd bij bedrijven om te vergaderen, te trainen of een dagje te teambuilden. Juist het rondje om even in de stal te kunnen rond lopen geeft weer een mooie nuchtere (boeren) blik op zaken! Succes verzekerd!

 

 

 

 

 

 

Contact:


Bouwerschapweg 29a
9791 TG Ten Boer

050 3025088
06 30294300 of 06 30288726

www.koeenjij.nl

 

Koe en Jij