Beleef de Koe

Informatie:

Kom bij Beleef de Koe Koeknuffelen in Groningen!

Bij biologische educatieboerderij Beleef de Koe in Zuidwolde kan je één van de puurste uitjes van Groningen beleven! Heerlijk koe-knuffelen om lekker te onthaasten of intens te genieten van zoiets moois als een koe is.

Op afspraak kan je een workshop koe-knuffelen volgen bij Beleef de Koe. Het leerzame en leuke programma start met een drankje en uitleg van de boerin over het boerenleven. Je mag gebruik maken van een overall en laarzen van Beleef de Koe om je eigen kleding te beschermen en je even echt boer(in) te voelen!

Vervolgens krijg je een leuke rondleiding over de boerderij, waarbij je alle dieren van de boerderij mag aanschouwen van jong tot oud! Daarna is het tijd om kennis te maken met de koeien, waarmee je mag gaan koe-knuffelen. Ook de koeien genieten ervan, want ze knuffelen terug! Zodoende is het naast een heerlijk ontspannen uitje ook nog eens een zeer diervriendelijk uitje!

 

 

Contact:

Fam. Groendijk

Westerseweg 23

9785 TD  Zuidwolde

050 3015411

06 23246788

www.famgroendijk.nl

Bewust biologisch!

Seerp en Marjan Groendijk runnen samen met hun zoon Tjarko, het melkveebedrijf. Als gezin vinden zij het belangrijk hun bedrijf te delen met de burger en op een duurzame manier om te gaan met de wereld. Vanaf 2016 is er dan ook besloten de boerderij volledig om te zetten naar een biologisch bedrijf. Het gezin vindt het dierenwelzijn en milieu, de hygiëne en biologische voeding essentieel en dat merk je ook wanneer je de boerderij bezoekt! Naast het Koe-knuffelen, kan je bij Beleef de Koe o.a. vergaderen, een rondleiding krijgen, boerderijeducatie volgen voor scholen en heerlijke biologische melk en yoghurt kopen.

Super leuk voorproefje!

Beleef de Koe