Informatie:

Wilt u Groningen echt beleven? De drie rondvaartboten met echte Groningse namen: “Golden Raand”, de “Ommelaand” en de “Wonderlaand” van Rondvaartbedrijf Kool nemen u graag mee naar de mooiste plekjes van Groningen!

Voor toeristen en ook de inwoners is dit een unieke gelegenheid om de geschiedenis van de stad Groningen eens vanaf het water te kunnen bewonderen. De prachtige bruggen, de middeleeuwse patriciërshuizen en de vele torens met hun eeuwenoude historie, vanaf het water geeft het een hele andere kijk!

Ook de nabije omgeving kan verkent worden van de stad, maak een ommetje door de binnenstad en eromheen en stap aan boord voor een rondje Groot Groningen. De Reitdieptour neemt je mee naar onder andere Garnwerd, Zoutkamp en het Lauwersmeer.

 

 

 

 

 

Contact:

Stationsweg 1012

9726 AZ Groningen

050 3128379

www.rondvaartbedrijfkool.nl

Ontdek ook de andere mogelijkheden van onze gezellige rondvaartboten voor een dagje uit met vereniging, familie of vriendengroep, als er iets te vieren valt, receptie of jubileum, personeelsdag, zakelijk gezelschap, cursus of trainingsdag

Ook kunt u tochten maken door de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Opstapplaatsen kunnen altijd in overleg bepaald worden.

Rondvaartbedrijf Kool Groningen