Informatie:

In het centrum van Stadskanaal vindt u een van de charmantste en bijzonderste bioscopen van het Noorden. De 3 bioscoopzalen zijn intiem, voorzien van airconditioning, heerlijke stoelen en bekend om de goede akoestiek.

Afbeeldingsresultaat voor smoky stadskanaal

Maar het allerleukste van Service Bioscoop Smoky, is dat iedere filmzaal is voorzien van een eigen bar in de zaal. Vanuit uw luie stoel kunt u tijdens de film uw consumpties bestellen, welke zo geruisloos mogelijk bij u aan de stoel worden geserveerd door de vriendelijke gastheren en dames.

Vandaar dat deze bioscoop ook landelijk niet onopgemerkt bleef, de bioscoop werd zelfs bezocht door het programma van SBS6 ´Feiten of Fabels` wegens het unieke concept! Iedereen die ooit Smoky bezocht, komt er ook graag weer terug! Daarom is Smoky absoluut een pareltje te noemen van het Noorden en iets wat een heerlijke beleving is voor een avondje uit. Zeker als het weer even tegenzit of gewoon omdat u een film wilt zien in een bioscooptheater welke voldoet aan alles van nu, maar wel de heerlijke service van toen!

Foto van Paul Abrahams

Koos Abeln en Aukje van Ginneken

 

 

 

 

Contact:

Afbeeldingsresultaat voor smoky stadskanaal

Menistenplein 9

9501 XN  Stadskanaal

0599 610777

www.smoky.nl

Hier kunt u van de leukste en nieuwste films genieten! De films die er draaien hebben geen pauze’s en er worden ook 3d films gedraaid! Klik voor het filmaanbod van van vandaag hier

Ron vroeg zijn Annelies ten huwlijk op het witte doek van Smoky!

Het zal u maar gebeuren! U zit lekker met uw partner in de bioscoop, maar in plaats van uw film is ineens uw partner op het witte doek, met de mededeling dat uw partner iemand in de zaal graag iets wil vragen. Rob ging op zijn knie en zijn Annelies zei volmondig ja!

Sprookjes bestaan nog bij Smoky, laat u verrassen door dit gemoedelijke bioscooptheater! En juist voor kinderen is er ook een ruim filmaanbod, met zelfs een echte kleuterbios. Maar ook speciale ladies-nights, mannenavonden, marathons en rode loper voorstellingen.

 

 

 

 

Smoky Stadskanaal