Informatie:

Ontdek Groningen vanuit deze historische herberg in het mooie Scheemda!

Herberg de Esborg is gevestigd in een 18e-eeuwse Groninger borg, ooit het woonhuis van een rijke familie. De herberg heeft moderne hotelkamers en stijlvolle zalen.  Op het bordes en in de stijlkamer proef je nog steeds de eeuwenoude sfeer.

Er zijn maar liefst 80 bedden beschikbaar. De kamers (1-2-3-4-6 persoons) zijn allen voorzien van douche/toilet, tv, koelkast en FREE WIFI!

Goed vertoeven is het in het eigen a la carte restaurant, maar ook voor een lekkere dagschotel of een goede lunch bent u van hart welkom. Daarnaast beschikt de herberg over een gezellige bar met fijne zitruimtes. De locatie is zeer geliefd als trouwlocatie/feestlocatie en vergaderlocatie en dan is deze historische herberg een echt Gronings pronkjuweel te noemen!

                                                       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact:

he

Esbörgstraat 16
6979 BT Scheemda

0597 591255

www.herbergesborg.nl

Graag tot ziens voor een heerlijk verblijf!

Omgeving

Scheemda ligt in de streek Oldambt, een uitgestrekt fietsgebied. Het Oldambtmeer heeft strand en recreatie mogelijkheden.

he9

Wilt u naar de stad? Dan is een dagtripje naar Groningen zeker de moeite waard. Of breng een bezoek aan het stervormige vestingstadje Bourtange.

he3

 

 

Herberg de Esborg Scheemda

Pin It on Pinterest