Informatie:

In Nieuwolda, in het centrum van het Oldambt, in noordoost Nederland, staat vakantieboerderij “De Olde Stoeve”. Deze fraaie boerderij, van ruim honderd jaar oud, is gebouwd op de resten van een benedictijner klooster uit de zestiende eeuw. Het woonhuis van de boerderij is ingericht als groepsaccommodatie tot 20 personen. Ook huisdieren zijn welkom. In de accommodatie zijn 7 slaapkamers, 4 toiletten, 2 douches, een keuken, woonkamer, eetkamer en een fittnissruimte. De schuren van het pand worden voor agrarische doeleinden gebruikt en behoren niet tot de accommodatie.

 

SLAAPKAMERS: Op de benedenverdieping van het vakantiehuis zijn 3 slaapkamers; 1 kamer voor 2 personen (met vaste wastafel), 1 kamer voor 3 personen en een 4 persoons kamer (met vaste wastafel). Op de eerste verdieping (via steile trap te bereiken) zijn 4 slaapkamers, waarvan een 4 persoons kamers en  twee 3 persoons kamers. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden, kussens en extra dekens. Ook is bedlinnen te huur, bestaande uit een hoeslaken, dekbedovertrek en een kussensloop. Verder zijn een campingbedje en kinderbox aanwezig.

SANITAIR: In de accommodatie zijn 2 badkamers met douche, toilet en twee vaste wastafels. Verder is er een separaat toilet op de begane grond en een separaat toilet op de eerste verdieping.

KEUKEN: Er is een volledig ingerichte keuken aanwezig, met 8 gaspitten, 2 ovens, magnetron, 2 koelkasten, diepvries en een afwasmachine. Verder vindt men alle benodigdheden die in een keuken aanwezig horen te zijn.

WONEN: De vakantiewoning is voorzien van een ruime, sfeervolle woonkamer, waarin een tv met sateliet ontvangst en een DVD speler aanwezig zijn. Verder is in het volledige huis draadloos internet beschikbaar. In de separate eetkamer van de woning is ruimte om met de gehele groep te dineren. Hier staan tevens twee kinderstoelen voor onze kleinste gasten.

 

 

Contact:

Nelleke en Sjaak van ’t Westeinde

Hoofdweg Oost 6

9944 BX  NIEUWOLDA

0596 541670

06 27005014

www.deoldestoeve.nl

BUITEN: Rondom de vakantieboerderij zijn twee terrassen, waarvan een met een betonnen barbeque. Daarnaast is er een speeltuin voor de kinderen en een recreatieveld (gras) met een voetbaldoel.

VIDEO: Na aanleiding van het winnen van de Eropuit In Eigen Land Prijs 2014-2015 in de categorie groepaccommodatie is een Periscope opname gemaakt van de accommodatie, inclusief een interview met weekendgasten. Klik hier om de opname te bekijken

 

De Olde Stoeve Nieuwolda