Informatie:

Zat van de drukte in de stad?

Ervaar de overweldigende rust en het uitzicht op een eeuwenoude beukenlaan met tegenover ons een Middeleeuws Klooster wat als museum dient. Van dit alles kunt u genieten vanaf één van onze terrassen in de lente en zomer met een verkoelend drankje en heerlijk eten aan de rand van de bossen van Ter Apel.

Of juist genieten van de warmte en al het lekkers binnen bij de haard in ons café of in ons restaurant in het najaar en de winter?

Alle jaargetijden heerlijk vertoeven in deze prachtige rustige omgeving rondom ons hotel waar we u verwennen met lekkere gerechten van zowel onze kleine kaart als onze a la carte kaart van 12.00 – 21.00 uur iedere dag. Ook mooie fiets- en wandelroutes door Westerwolde hebben hier hun begin- en eindpunt.

 

 

Contact:

Boslaan 6

9561 LH  Ter Apel

0599 581208

www.hotelboschhuis.nl

Heeft u iets te vieren of wilt u een gezellige dag of avond uit met vrienden, familie of collega’s? Laat u verrassen door ons aanbod: uitgebreide menukaarten voor lunch en diner, buffetsuggesties of walking diner naar uw wensen bereidt voor groepen, een high tea, catering op elke gewenste locatie, een bruiloft in het Boschhuis, vergader accommodatie, hotelkamers, we bieden het allemaal.

Graag tot ziens!

Familie Porrenga en medewerkers.

 

Hotel Boschhuis Ter Apel