Informatie:

hb10

Op slechts drie kilometer van het mooie vestingdorp, in het buitengebied van Bourtange, staat Hotel Bourtange. Het hotel staat bekend om haar gastvrijheid en u zal versteld staan van de rust in en rondom het hotel en de prachtige tuin. Voor wandelaars en fietsers een paradijs en het nabije Duitsland is in minder dan 10 minuten te bereiken en de stad Groningen slechts een half uurtje met de auto. Uw fiets niet bij u, geen probleem, het hotel verhuurt fietsen! Daarnaast voor eigen meegebrachte fietsen beschikt het hotel over een overkapte stalling!

hb7

Het hotel telt 11 comfortable kamers, welke zijn voorzien van boxspringbedden, een televisie en gratis WiFi. De eigen badkamers zijn voorzien van een douchehoek, een toilet, een haardroger en gratis toiletartikelen.

Bij Hotel Bourtange is het verwennerij.  Van mei tot november is het lunchrestaurant geopend, hier kunt u de heerlijkste gerechten proeven! Schijnt het zonnetje, dan is het heerlijk vertoeven op het terras in de sfeervolle tuin van het hotel. Het ontbijt is lekker stevig Gronings(bepaalt niet karig) te noemen, om daarna actief de prachtige omgeving te kunnen verkennen!

hb5

hb9

 

 

 

Contact:

Anky & Aart Baan

Vlagtwedderstraat 10

9545 TC Bourtange

0599 354 674

www.hotelbourtange.nl

hb6

Omgeving

Vestingstad Bourtange, wat zich de grootste toeristische trekpleister van Groningen mag noemen, met haar diverse musea en diverse unieke markten en ambachten is het bezoeken zeker waard. In de zomer lonkt het Duitse plaatsje Heede, waar een prachtig strandje is om heerlijk te kunnen zonnen, maar een tripje op de waterski behoort hier ook tot de mogelijkheden. In de winter zijn er diverse thermen in de nabije omgeving, maar ook de stad Groningen is voor bijvoorbeeld een avondje in de mooiste schouwburg van Nederland genieten, vlakbij te noemen. Toch voor wie Groningen echt puur wil ontdekken om de natuur, rust en ruimte, maar voor wie juist ook gastvrijheid op prijs stelt ,is dit hotel zeker een bijzonder aan te raden hotel te noemen!

hb8

Hotel Bourtange