Informatie:

hv15 

In een van de mooiste dorpen van Groningen, in Bellingwolde (in het prachtige Westerwolde) ligt Hotel Villa de Theetuin. Het schitterende monumentale pand dateert uit 1834 en het gebouw laat je de sfeer voelen van de vroegere rijkdom van de herenboeren welke in Bellingwolde leefden.

hb2

hv2

Het hotel heeft 9 romantische kamers, iedere kamer heeft zijn eigen naam, eigen kleur en eigen persoonlijke sfeer. Dit hotel straalt romantiek en warmte uit! De kamers zijn voorzien van eigen sanitair en zijn volledig luxueus gerenoveerd(o.a. heerlijk matrassen, luxe kabel TV & WiFi)

hb1

Het hotel beschikt over een eigen restaurant waar juist ook streekprodukten en seizoensgerechten geserveerd worden. Bij diverse bookingssites zijn de recenties over het ontbijt zeer lovend te noemen! Maar in Groningen en ook ver daar buiten staat Hotel Villa de Thee Tuin ook zeer goed bekend om haar exclusieve high-tea’s! Een echte aanrader te noemen in een prachtige elegante eetkamer.

hv8

Contact:

hv14

Hoofdweg 162
9695 AS Bellingwolde

0597 531271

www.hotelvilladetheetuin.nl

hv13

 

hv5

De omgeving 

De stad Groningen bevindt zich slechts 30 minuten reizen, Bourtange (Het beroemde 16e-eeuwse vestingstadje, welke bewaard is gebleven in zijn oorspronkelijke staat) kan vanaf het hotel in nog geen 20 minuten met de auto bereikt worden. Maar het dorp Bellingwolde zelf is adembenemend indrukwekkend vanwege de vele Groninger herenboerderijen welke bewaard zijn gebleven. Tegenover het hotel bevindt zich Museum de Oude Wolden. Het geheel vernieuwde MOW is een eigenzinnig museum in een prachtige omgeving(heerlijk terras), met steeds weer een nieuwe grote wisselexpositie, permanent werken van magisch realist Lodewijk Bruckman en elke maand een andere regionale kunstenaar.

hb4

 

hb3