Informatie:

Pieterpad, wadlopen en zeehonden hotel Pieterburen

Ervaar de Waddenzee en krijg dat heerlijke vakantiegevoel. Het super gezellige, maar ook romantisch en wellness hotel Waddenweelde is gelegen naast de Zeehondencreche in het mooie toeristische Pieterburen.  Het hotel is het startpunt van het Pieterpad en van Wadlopen Pieterburen. Dagelijks worden er wadlooptochten voor alle leeftijden georganiseerd, deze kunt u bij de receptie van het hotel boeken.

ww

In het historische gebouw kunt u overnachten in een van de 38 ruime hotelkamers welke voorzien zijn van een moderne badkamer, een flatscreen-tv en luxe boxspringbedden.

ww2

Culinair is het genieten in het eigen a la cart restaurant Waddengenot. Ook heeft hotel een eigen bruincafé en een pizzeria-grill restaurant. Buiten beschikt het hotel over een ruim terras en parkeren is gratis en honden zijn ook toegestaan!

ww5

ww8

Voor kinderen is het hotel ook een groot kinderfeest, het hotel heeft namelijk een eigen mega speeltuin van maar liefst 2500m2 met skelterbaan en luchtkussen. Ouders kunnen daar heerlijk genieten op het grote zonneterras.           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact:

Hoofdstraat 82
9968 AB Pieterburen

0595 528558

www.waddenweelde.nl

Het badhuis van het hotel biedt diverse mogelijkheden voor een totale ontspanning! Een heerlijke massage, een duik in het zwembad nemen of lekker genieten in de sauna.

ww3

ww7

ww6

ww10

ww4

ww1

Hotel Waddenweelde