Informatie:

De beeldentuin is ruim 5000 m2 groot en bestaat uit twee lagen.Een hoog gelegen tuin op de wierde, bestaat uit drie tuinkamers gescheiden door forse beukenhagen en een lager gelegen tuin , die landschappelijk is ingericht . Deze bestaat uit een graslandschap en fruithof gescheiden door twee stroken met overdadig bloeiende wilde bloemen.  Vanaf de boventuin heeft u een geweldig uitzicht op “het Reitdiepdal”. Op die plek staat ook een sfeervol theehuis voor een aangekleed kopje koffie of thee.

1f

1b       1j

Beelden zijn unica’s met als hoofdgrondstof aluminium-cement.
“Trotse”Torso’s , gestilleerd vrouwlijk naakt en veel vogelvormen.Volle ronde vormen  met strakke belijning , die vaak op ooghoogte zijn geplaatst. Ze trekken uw tuin omhoog: spannender!
Door de fijne uitkristallisatie ontstaat een kwalitatief hoogwaardig product dat een zeer compact en sterk beeld geeft, die alle seizoenen jaar in jaar uit doorstaat.
Onderhoud van de beelden bestaat uit behandeling met blanke was. Geen onderhoud geeft een beeld met mooie mosafzettingen.

1g

1k

 

 

 

 

 

Contact:

1e

Gertien van Rhijn

Aldringaweg 24

98928 PG  Feerwerd

0594 622014

06 12490999

www.deverbeelding.info

Gertien van Rhijn is beeldend kunstenaar , die met veel plezier en met steeds weer genoeg inspiratie , nieuwe beelden toevoegt aan dit fraaie landschap

De beeldentuin is alleen geopend op afspraak. Tijdens “de Tuin&Kunst Tiendaagse”, de open dagen van” Het Tuinpad Op” en de open dagen van ” Groei en Bloei” is de beeldentuin zonder afspraak te bezoeken!
Belt u gerust: er is veel mogelijk!

1d

1i

1a

1c

 

 

 

Beeldentuin De Verbeelding