Informatie:

Vriescheloo is een klein dorpje in het noorden van Westerwolde, een bijzonder mooi deel van Groningen. In onze winkel hebben we van alles te koop, met als basis van de natuur genieten. Maar er is meer!

De winkel

In onze winkel hebben we veel verschillende artikelen: Informatie in de vorm van fietsgidsen, wandelkaarten, enz. En uitrusting zoals verrekijkers, kompassen en zakmessen. Daarnaast ook Australische Outbackkleding, prima geschikt voor het Hollandse klimaat. Jassen, overhemden en ook hoeden en tassen. En tuingereedschap, natuur- en tuinboeken, veel voor tuindieren van o.a. de Vogelbescherming, en nog veel meer … Ook verkopen wij biologische en streekproducten.

Rustpunt Groningen Natuurlijk

In de tuin van Groningen Natuurlijk! kunt even heerlijk uitrusten van fiets- of wandeltocht. Er is een picknickbank en een overdekte zitje. U kunt er uw eigen eten en drinken nuttigen. Bij de winkel is ook koffie, thee en koek te koop en soep met brood. Alles biologisch en uit eigen keuken.

Contact:

Winkel & Webshop

Saskia Uittien en Alidus Hofsteenge

Dorpsstraat 22

9699 PH  Vriescheloo

0597 530869

06 23811151

www.groningen-natuurlijk.nl

De winkel – openingstijden

donderdag 9 tot 17 uur

vrijdag 13 tot 21 uur

zaterdag 9 tot 17 uur

zondag 13 tot 17 uur

Voorzieningen

 

*Picknickbank

*Overdekt zitje

*Laadpunt voor elektrische fietsen

*Toilet (bij de winkel)

*Kleine fietsreparaties

*Koffie, thee, limonade, koek

*Vaak verse soep met broodje

 

Geopend van 1 april tot 1 oktober.

 

Bezoekersbos

Ons bezoekersbos is een klein stukje bos met wandelpaadjes en route. Langs de route staat informatie over voorkomende dieren en planten. Ook zijn er grappige en mooie beeldjes te vinden, geïnspireerd door de natuur. Wilt u het bos bezoeken meldt u zich dan in de winkel. U krijgt dan meteen een routekaartje mee. Toegang is gratis. Honden kunnen we helaas niet toelaten.

Geopend van 21 juni tot 1 oktober.

Groningen Natuurlijk!