Informatie:

Een heerlijke groene locatie met heel veel mogelijkheden en vol op in ontwikkeling!

De Heemtuin en Natuurpark Tussen de Venen beslaan ongeveer 50ha in vier te onderscheiden gebieden met natuurlijk bijzondere flora en fauna. De oude Heemtuin dateert van 1982 en was oorspronkelijk een door bomen omzoomde schapenweide, die omgetoverd is in een gevarieerd natuurbos met o.a. een heideveld, een boomgaard, een ontwikkelingsgebied, een indrukwekkende natuurtuin en een prachtig Mammoet pad.

Super leuk voor kinderen!

Vanaf 1995 is er een duurzaam bezoekerscentrum gebouwd waarin nu een gezellig paviljoen, waar een enthousiast team het onze gasten het zo goed mogelijk naar de zin maakt. De Heemtuin Muntendam met exploitatie door Werkpro. Het hele project wordt gedraaid met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Contact:

Nieuweweg 127

9649 AD  Muntendam

0598 632770

www.heemtuinmuntendam.nl

Openingstijden Paviljoen 

Dinsdag: 12.00 tot 17.00 uur
Woensdag – Zondag: 10.00 tot 17.00 uur

Er valt veel te doen! O.a. kinderfeestjes, natuureducatie met gidsen, heerlijk eten en drinken of gewoon genieten van de natuur!

Note Natuurlijk Noorden: Wij vinden dit een van de leukste en mooiste groene plekken van Groningen! Lukas Loots zijn leuke filmpje met hond (ja want dat is het unieke je hond mag mee naar Heemtuin Muntendam)delen we even!

Heemtuin Muntendam