Informatie:

Genieten aan het mooie Zuidlaardermeer!

De Waterjuffers bij Vos is gelegen aan het water van het beroemde Zuidlaardermeer.  Het is een gemoedelijk idyllisch restaurant met een heerlijk terras, waar het gedurende het seizoen van april tot en met september goed toeven is.

Lilianne Oskamp heeft liefde voor het Zuidlaardermeer en de schitterende natuur van de Oostpolder van Groningen. In haar restaurant kan je dan ook kiezen voor de heerlijkste gerechten van de Zuidlaardermeerpaling van Palinghandel Vos, een fantastisch puur en dagvers streekproduct. Naast paling en snoekbaars uit het Zuidlaardermeer, staan er ook lekkere vlees- en vegetarische gerechten op het menu.

Paradijs voor natuurliefhebbers

Je kan er genieten van het eten, het schitterende water, op je fietstocht om het Zuidlaardermeer even een lekker koffie drinken, maar wat de locatie ook zeker bijzonder maakt is dat je je begeeft in een prachtig natuurgebied.

 

 

 

 

 

Contact:

Lilianne Oskamp

Osdijk 4

9479 TC  Noordlaren

050 7119310

06 25083272

www.dewaterjuffersbijvos.nl

Openingstijden

Kijk voor de actuele openingstijden graag HIER!

Bijzondere arrangementen voor groepen

Zo kan je er uiteraard heerlijk komen BBQ-borrelen, maar bijzonder is juist te varen vanaf Groningen met je groep met het museumschip de Emma naar De Waterjuffers bij Vos!

Vakantiehuisje “De Waterjuffer”

Je kan zelfs op deze schitterende plek echt vakantie komen houden. ”De Waterjuffer” is een knus vakantieverblijf voor twee personen. Je geniet er alle privacy en om zo mooi te kunnen overnachten aan het Zuidlaardermeer is absoluut een unieke beleving. Je kan er voor kiezen om tijdens je verblijf een exclusieve service te genieten betreft het ontbijt en diner.

 

 

 

 

 

 

Restaurant De Waterjuffers bij Vos