Informatie:

In een zeer mooie authentieke Saksische boerderij vindt u Gasterij Natuurlijk Smeerling in het bosrijke en rustieke beekdallandschap Dal van de Ruiten A

Geheel in de geest van Cittaslow, vindt u hier het beste wat het mooie Westerwolde en omgeving te bieden heeft. Vlakbij liggen de bijzondere landschappen van Eemboerveld, Ter Wupping en Metbroekbos.

Naast dat het heerlijk ontspannen vertoeven is buiten op het tuinterras of in de winter bij Buller Jan een lekkere warme kachel die u echt ” het landleven ” gevoel geeft.  Maar wat wij nou echt zeer leuk vinden van deze locatie, is de voorliefde voor eerlijke en pure producten in de keuken.

Er wordt gebruik gemaakt van producten uit eigen moes- en kruidentuin, streekproducten en natuurlijke en biologische producten van de plaatselijke leveranciers uit Westerwolde. Er wordt rekening gehouden bij de samenstelling van de gerechten met de seizoenen, vandaar dat het menu telkens weer een enorme verrassing is!

 Contact:

Smeerling 15
9591 TX Onstwedde
0599 312611
 
Het echte bourgondisch genieten, in een van de mooiste boerderijen van Groningen, kunt u hier zeker. Alles is namelijk even goed en lekker bij Gasterie Natuurlijk Smeerling!

Gasterij Natuurlijk Smeerling

Pin It on Pinterest