Vers, regionaal en veelal biologisch genieten op een schitterende locatie!

Met een heerlijk terras aan het water, vindt u in het pittoreske dorpje Oosterwijtwerd (een wilgenwierde op het Hoogeland van Groningen) restaurant Veldzicht. De fietsers, watertoeristen, wandelaars maar ook zeker de lekkerbekken weten met gemak dit restaurant te vinden!

 

 

Eerlijke streekproducten!

De bijzondere liefde voor de eigen regio is te merken op de menukaart. Het restaurant werkt op een ambachtelijke manier met verse- en vele regionale streekproducten, waaronder aardbeien en asperges van Meinardi uit Noordbroek, meel van de molen Joeswert in Feerwerd en bieren van de firma Bax bier uit Groningen. Het vlees wat er geserveerd wordt komt uit Noord Nederland van de Limousin koeien van slagerij Bos en Co. De menukaart wordt bewust klein gehouden en is niet alledaags of traditioneel te noemen en wordt om de 6 weken vernieuwd.

 

 

 

 

 

 

 

 

www.herbergrestaurantmolenrij.nl

Stefan & Simone Kollumer

Henricus van cappenbergweg 34

9977 RW  Molenrij

 06 53542292

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 16:00-20:00
Donderdag: 16:00-20:00
Vrijdag: 12:00-22:00
Zaterdag: 12:00-22:00
Zondag: 12:00-22:00

Woensdag en donderdag lunch op afspraak

Zo mooi en lekker zijn streekgerechten uit Groningen!

En dat verraadt eigenlijk ook dat hier een opmerkelijke kok/eigenaar bezield een feestje maakt van zijn keuken en zijn gast het beste en het bijzonderste wil laten proeven wat Groningen te bieden heeft! Hij heeft zijn ervaring op gedaan o.a. bij het Schathoes Verhildersum in Leens en Ambrosijn op Schiermonnikoog!

 

Restaurant Veldzicht