Restaurant ZK 86 ” The place to be ” in Zoutkamp! Kom genieten van het uitzicht over de haven en het heerlijke eten in echt gezellig restaurant.

Malou Claassen is Gronings jongste horeca onderneemster, maar ze heeft al jaren ervaring in de horeca en in 2017 ging haar droom in vervulling! Haar bescheidenheid en liefde voor het vak sieren haar enorm! En dat maakt haar restaurant juist zo extra leuk! Want het eten is lekker, de bediening even gastvrij als zij het zelf is. Maar ook de plek is een pareltje in Zoutkamp. Je krijgt het beste uitzicht op het terras van ZK 86 op Zoutkamp’s schattige haven. Een zonsondergang genieten of in de middag even lekker naar alle komende en gaande bootjes kijken!  Of gewoon genieten van je eten! Ook binnen is het een feestje. Warm, maritiem en niet onbelangrijk zeer gezellig!

Streekproducten uit Zoutkamp

ZK 86 serveert uiteraard de heerlijke beroemde echte Zoutkampse garnalen, daar staat het restaurant al jaren om bekend, een keuken thuis in de heerlijkste vis en garnalengerechten van de vissers van Zoutkamp. Maar wie niet van zeevruchten houdt, is er ook keuze uit diverse vleesgerechten!

Reitdiepskade 1A

9974 PJ  Zoutkamp

0595 402742

www.restaurantzk86.nl 

Openingstijden

Monday Gesloten
Tuesday Gesloten
Wednesday Gesloten
Thursday 12:00 – 20:00
Friday 12:00 – 20:30
Saturday 12:00 – 20:30
Sunday 12:00 – 20:30

En in het weekend blijft de bar geopend zolang als het gezellig is!

Highlight van Groningen

Op de fiets of met de auto of met je bootje naar Zoutkamp, het is allemaal mogelijk! Maar het mooie historische haventje van Zoutkamp is absoluut een van de leukste highlights van Groningen en restaurant ZK 86 the place to be in Zoutkamp!

.

 

Restaurant ZK 86