Informatie:

Echt Gronings Bier!

Bax Bier is de droom van twee jonge Groningers. Na jaren van experimenteren en spelen met verschillende bierstijlen trokken zij in 2014 de stoute schoenen aan en brachten hun eerste bier op de markt. De Kon Minder was daarmee geboren. Het is de kreet van een dolenthousiaste Groninger die zijn waardering wil uiten, en het eerste wat men zei na de eerste slok van dit frisse blonde bier.

Nu, 3 jaar later heeft Bax Bier een eigen brouwerij met proeflokaal aan de Friesestraatweg in Groningen. Op donderdag tot en met zondag kun je er terecht voor een bierproeverij, of gewoon zomaar om een biertje te drinken. Ook zijn de brouwers nooit te beroerd om je een uniek kijkje achter de schermen te geven, zodat je precies ziet hoe de bieren gemaakt worden. In de zomer beschikt het proeflokaal ook nog over een schitterend terras aan het Reitdiep, waar het op zonnige dagen tot laat in de avond gezellig is. Je kan er zelfs met je boot aanleggen!

Contact:

Friesestraatweg 201 – 2a
9743 AC Groningen

Brouwerij

050 2112040

Proeflokaal

050 2112041

www.baxbier.com

Daarnaast organiseert Bax Bier volop evenementen, niet alleen in hun brouwerij, maar ook bijvoorbeeld ook op de Ossenmarkt. Kortom, ga vooral eens kijken en laat je verrassen door de mooie smaken en belevenissen!

 

Bax Bier