Informatie:

Vers van het Groninger land vindt u in de boerderijwinkel van Dallinga de lekkerste groenten, fruit en streekproducten van Groningen!

Boerderij Dallinga verbouwt zelf diverse gewassen op de boerderij zoals aardappelen (Premiere, Frieslander, Dore en Bildstar), spitskool, voerwortelen, aardbeien, savooiekool. Daarnaast worden er nog vele diverse andere groentesoorten geteeld.

Lokaal duurzaam ondernemen

In de boerderijwinkel vindt u naast de eigen producten van de boerderij ook heerlijke vleeswaren, honing, de brood- en bakmixen van Mulder Pot, gezonde fruitsappen, eieren en bijzondere seizoensproducten als bijvoorbeeld pompoenen tegen de herfst. Alle producten zijn vers van het eigen land of van collega producenten uit de buurt. Dankzij het zeer ruime assortiment zult u in deze boerderijwinkel  in één keer slagen om alle benodigdheden te verkrijgen voor een eerlijk en puur diner!

Contact:

Spitsbergen 4

9636 TD  Zuidbroek

0598 392947

www.dallinga-zuidbroek.nl

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag:

09:00 – 12:00

13:00 – 18:00

Zaterdag:

09:00 – 17:00

Elke week weer nieuwe verse producten van het Groningerland!

Wekelijks heeft Dallinga speciale aanbiedingen, klik daarvoor hier op de: weekaanbiedingen!

An apple a day keeps the doctor away

Speciaal voor bedrijven heeft Dallinga Zuidbroek een prachtig concept ontwikkeld: Fruit op het werk! Wekelijks worden de heerlijkste fruitpakketten geleverd aan diverse kantoren, scholen en bedrijven die graag hun mensen gezond houden. Voor meer informatie daarover zie:  www.dallinga-zuidbroek.nl/fruit-op-het-werk

 

Dallinga Zuidbroek