Informatie:

In Zuidwolde, een dorp met ca. 1200 inwoners onder de rook van Groningen, is de Plattelandswinkel “Broodboetiek” gevestigd.

Een kleine winkel waar de broden en banket vier keer per week vers worden aangeleverd van  de warme bakker uit een naburig dorp. De overige ruimte in deze knusse winkel, wordt  gevuld met streekproducten, die allemaal geproduceerd zijn in de regio  en waarvan de grondstoffen ook zo mogelijk van Groninger bodem komen.

Ook is er iedere 3 maanden een nieuwe expositie van de plaatselijke kunstenaars, deze zijn zeer veelzijdig, fotografie, schilderkunst,  quilt etc.

Contact:

Boterdiep W.Z. 32

9785 AK ZUIDWOLDE

050 3015649

06 43135632

www.broodboetiekzuidwolde.nl

Wij zijn trots dat wij een tafel met  gasten kunnen laten genieten van het heerlijke assortiment producten uit eigen provincie. De tafel is gevuld met bier, sap en wijn, tevens met de lekkerste kazen uit de regio, befaamd is de Groninger droge worst en de mosterd van Abrahams mosterdfabriek evenals Poffert een heerlijk meelproduct met zuidvruchten . De warme bakkers in Groningen bakken de echte Groninger koek.

De Groninger producten lenen zich erg goed om cadeau te geven. Wij maken graag pakketten in alle prijsklassen voor u klaar. Want zeg nou zelf, het is toch fijn producten uit de streek waar u verblijft te eten en voor de thuisblijvers cadeau te doen.

Broodboetiek Zuidwolde