Op het voormalig borgterrein van de borg Luina, vindt u De Luingahof: een heerlijke rustieke boomgaard. Er worden hier zowel oude als nieuwe rassen pruimen, peren en appels geteeld (o.a. de Groninger Kroon).

In de gezellige streekwinkel kunt u naast het eigen geteelde fruit, een heel divers en ruim aanbod aan groenten, aardappelen, biologisch varkens-, rund-, en kippevlees en vele andere producten verkrijgen. De Luingahof kiest er juist voor dat deze producten (voor zover mogelijk is uiteraard) komen uit de omgeving. Ook is de Luingahof het verkooppunt van fruitbomen en sierbomen en struiken. Tevens is er een ruime keuze in huis- en tuindecoraties.

Bij mooi weer is ook de prachtige theeschenkerij geopend. Gezien de ideale ligging van de theetuin, is deze al vroeg is in het voorjaar weer geopend. Voor groepen zijn er speciale arrangementen. Deze theetuin behoort zeker tot de tien mooiste theetuinen van Groningen en de jaarlijkse Oogst & Kunstfair van de Luingahof is een begrip in de wijde regio en daarbuiten!

 

Borgsingel 9
9906 PZ Bierum

0596 591859

www.luingahof.nl


Openingstijden

Januari tot en met juni

Donderdag 13.00 – 18.00 uur.

Vrijdag 9.00 – 18.00 uur.

Zaterdag 9.00 – 17.00 uur.

Juli gesloten

Augustus tot en met december

Dinsdag tot en met donderdag 13.00 – 18.00 uur.

Vrijdag 9.00 – 18.00 uur.

Zaterdag 9.00 – 17.00 uur.

Ook vindt u de Luingahof vaak op diverse streekmarkten in de regio. Daarvoor kunt u het beste even kijken op de facebook van de Luingahof.

www.facebook.com/luingahof

Luingahof

Pin It on Pinterest