Informatie:

Ontdek de heerlijkste 40 nieuwe, hippe recepten met streekproducten uit Groningen!

Hans Donderwinkel weet met ‘Lekker Gronings opnieuw het Groninger streekproduct heerlijk te verwoorden in de mooiste en puurste Groninger gerechten anno 2020. Met liefde voor het Groninger streekproduct, is het boek prachtig geïllustreerd met dronefoto’s. Het laat het geweldige Groninger land zien, op een manier zo als u Groningen nog niet eerder zag. Liefde voor de gerechten, voor het streekproduct en voor het Groninger Land: kortom Lekker Gronings! 

Laat u verrassen, wat dit unieke Groninger kookboek met u doet! En voor de liefhebbers van Boer Geert (ja op Natuurlijk Noorden behoort de boerderijwinkel van Boer Geert altijd bij de beste 5 bezochte pagina’s in Groningen op onze site!) in het boek vindt u zelfs een ‘Boer Geert recept’. Maar ook invloeden van buitenaf, welke erg goed gaan met de Groninger streekproducten.

Uitgeverij Passage

In het Noorden is dit een puur unicum te noemen onder de uitgevers. Met een enorme passie voor het Noorden, geeft deze bijzondere uitgeverij altijd voer tot willen lezen. Zeker wanneer je de webshop bezoekt, staan er zoveel nieuwe boeken, dat je gewoon heel erg hebberig wordt en dat je eigenlijk alles wel wilt lezen en hebben. Uitgever Anton Scheepstra is een stijlicoon, waar een schrijver graag bij in ‘zijn schrijvers stal’ wil zitten.

www.uitgeverijpassage.nl/index.php/product/marcel-hensema-mijn-ede-mijn-tweede-mijn-vrede/

 

 

Contact:

Boterdiep 117

9712 LM  Groningen

050 5271332

www.uitgeverijpassage.nl

Uiteraard zijn de boeken van Uitgeverij Passage ook verkrijgbaar in de betere boekhandel.

www.uitgeverijpassage.nl/index.php/product/captain-liefie/

www.uitgeverijpassage.nl/index.php/product/boerderijen-in-de-marne/

www.uitgeverijpassage.nl/index.php/product/herenboer/

www.uitgeverijpassage.nl/index.php/product/dichten-met-oma/

Schrijf je in voor de nieuwsbrief  van Uitgeverij Passage

En laat je verbazen van telkens weer prachtig nieuw aanbod! Deze bezielde uitgever laat je smullen van de mooiste boeken! Het is werkelijk zo goed gekozen, dat Uitgeverij Passage behoort tot Nederlands bijzonderste uitgevers.

Klik hier voor de nieuwsbrief die je dus niet wilt missen! 

Uitgeverij Passage