Informatie:

Even boven Groningen, in het mooie Reitdiepdal ligt de biologische boerderij de Onstaheerd. Door de familie Datema wordt er sinds 1849 geboerd op de Onstaheerd en het kent dan ook een zeer rijke historie.

o3

Op de boerderij is er altijd wat te beleven en het vaart mee in het ritme van de seizoenen. Deze multifunctionele boerderij is verdeeld in vier onderdelen.

o7

De Winkel

Een eerlijke prijs, een pure smaak en lekker, dat zijn de kenmerken van de Onstaheerd.  De winkel heeft een breed assortiment aan streek en biologische producten. Een groot deel komt direct van de eigen boerderij, uit de streek wordt er aangevuld met andere eerlijke biologische en lekkere streekproducten. Enorm is het aanbod aan biologisch vlees te noemen. U vindt hier maar liefst 70 verschillende soorten. Maar ook aan de vegetarier is gedacht. Ook zijn er heerlijke jams en sappen te krijgen.

o1

o5

Recreatie

Er worden op kleinschalige basis arrangementen geboden voor verschillende doelgroepen, waar deze sfeervolle landelijke en gemoedelijke locatie uiterst geschikt voor is.

o12

 

 

 

 

 

Contact:

Onstaheerd

o9

Menko, Wridzer & Petra Datema

Singelweg 2
9771 BC Sauwerd

06 13151921

www.onstaheerd.nl

Zorg

O.a. therapie met paarden en creatieve therapie behoren bij de Onstaheerd tot mogelijkheden. Maar van oudsher is de Onstaheerd altijd al een plek geweest waar mensen op de boerderij komen om in een ontspannen sfeer mee te helpen. Alleen vroeger bestond het woord zorgboerderij nog niet.

o4

o2

Educatie

Stichting educatie Onstaheerd

o

o10

o6

o11

Welkomboerderij Onstaheerd Sauwerd

Pin It on Pinterest